Lionel Carole'den Galatasaray açıklaması

Lionel Carole
Lionel Carole

Galatasaray'ın sezon başında İspanyol ekibi Sevilla'ya kiraladığı Lionel Carole, devre arasında Galatasaray'a dönebileceği iddialarına cevap verdi.

Galatasaray'ın sezon başında 350 bin Avro bedelle İspanyol ekibi Sevilla'ya kiraladığı Lionel Carole'den haber var.

Sol beke bir oyuncu almak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın transfer yapamaması durumunda, geri çağırabileceği Lionel Carole'den bu iddialara cevap geldi.

Sevilla'nın Kral Kupası'nda Cadiz'i 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Lionel Carole, Sevilla'da kalmak istediğine dair sinyaller verdi. Lionel Carole'ün açıklaması şöyle:

  • "Takıma katkı vermeye devam etmek istiyorum. Daha fazlasını yapabileceğimi biliyorum."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim daha önce yaptığı açıklamada sol bek transferiyle ilgili şöyle konuşmuştu:

  • "Başkan bana sana ihtiyacımız var dediği zaman, bir dakika 5-6 eksiğimiz var demedim, hemen soyundum. Öncelik oyuncuların performansının artışı, yeni transfer onlar olur. Hakan Balta’yı da yeni transfer olarak görebilirsiniz. Orada zaten Lato ve Hakan var. Sağ ayaklı bir oyuncuyu sol bek oynatmaktansa, Hakan Balta’yı tercih ederim Sol bek transferini Türkiye’den çözemiyoruz, yabancı olacak. Onun için 1-2 yabancı oyuncu gidebilir. Konuştum bazı oyuncularla, transfer gelirse hazırlıklı olun diye. Bizde her şey konuşulur çünkü. Dışarıdan duymayın dedim."