Barcelona'dan Messi atağı

Lionel Messi
Lionel Messi

Geçtiğimiz yıllarda Finansal Fair Play kurallarından dolayı Lionel Messi ile yollarını ayıran Barcelona'nın yeni bir planı var. Katalan ekibi, Arjantinli yıldız futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Barcelona'nın yaşadığı ekonomik sorunların ardından Katalan ekibiyle sözleşme yenileyemeyen ve takımdan ayrılmak zorunda kalan Lionel Messi, sezon sonunda İspanya'ya dönebilir.

İspanyol gazetesi Mundo Deportivo'da yer alan haberde, Barcelona'nın Lionel Messi'yi takıma kazandırmak için çalışmalara başladığı ve birçok opsiyonun hazırlandığı belirtildi.

Haberde, Barcelona yönetiminin sezon sonunda maaş limiti konusunda herhangi bir sorun yaşamak istemediği kaydedildi. Öte yandan Arjantinli yıldıza kulüp elçisi olması için de teklif yapılabileceği belirtildi.

Ek olarak haberde Barcelona Başkanı Joan Laporta ve Lionel Messi arasında bir görüşme gerçekleştiğine dikkat çekilirken Messi ve ailesinin bu görüşmeyi yalanladığı aktarıldı.

  • Paris Saint Germain'e geçtiğimiz yıl transfer olan Messi, Paris ekibinde lig ve Fransa Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.