Messi, Ronaldo'ya rakip mi oluyor? Arabistan'dan çılgın teklif

Lionel Messi
Lionel Messi

PSG, Şampiyonlar Ligi hedefi yolunda hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Son 16 turunda Bayern Münih'e elenilmesi sonrası Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar arttı. Aynı zamanda Fransız ekibinin finansal koşulları karşılamakta zorlandığı için Arjantinli süper yıldız ile yapacağı yeni sözleşmeye pekte yanaşmıyor.

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi için flaş bir iddia geldi. Barcelona'ya geri döneceği de konuşulan yıldız futbolcunun babası Suudi Arabistan kulübüyle görüştüğü ve inanılmaz bir maaş talep ettiği iddia edildi.

600 milyon euro

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr'ın ezeli rakibi olan Al-Hilal, Lionel Messi'ye 2 yıllığına 600 milyon Euro ödeyeceği bir kontrat sundu. Lionel Messi, 2 yıl için 600 milyon Euro önerilen kontratı imzalarsa tarihin en pahalısı olacak.

Fotoğraflar sızdı

Baba Jorge Messi'nin transfer görüşmelerini sürdürmek için gittiği Suudi Arabistan'dan fotoğrafları sızdı. Suudi Arabistan'dan sonraki durağı Barcelona oldu. Jorge Messi, gelen sorulara cevap vermedi.

Lionel Messi
Lionel Messi
  • Lionel Messi, bu sezon 31maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 18 gol atarken 17 asist yaptı.