Liverpool'u yakan Karius ölüm tehditleri alıyor

​Liverpool'u yakan Karius ölüm tehditleri alıyor.
​Liverpool'u yakan Karius ölüm tehditleri alıyor.

Liverpool'un Real Madrid'e 3-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi finalinde yediği iki hatalı golle geceye damga vuran Liverpool kalecisi Loris Karius ölüm tehditleri alıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid, Liverpool'u 3-1 mağlup ederken, karşılaşmaya Liverpool cephesinde yaşanan talihsizlikler damga vurdu. Mohamed Salah, Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyundan çıkarken, Karius ise yaptığı hatalarla Liverpoollu taraftarları kahretti.

Genç kaleci yaptığı hatalarla Benzema ile Bale'in gollerine sebebiyet vermişti. Karşılaşma sonrasında bazı taraftarlar Alman kaleciye destek çıkarken bazıları tepkinin dozunu kaçırdı.

Karius ve kız arkadaşı ölüm tehditlerine maruz kaldı. Yaşanan bu olayların ardından polis olaya el attı ve yaptığı açıklamada tehdit ve hakaretleri incelemeye aldıklarını belirtti.

Karius, maçtan yaklaşık 24 saat sonra sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapmış ve taraftarlardan, takım arkadaşlarından ve tüm Liverpool ekibinden şu sözlerle özür dilemişti:

  • “Gerçekten henüz uyuyabilmiş değilim. Sahneler sürekli olarak aklımdan tekrar tekrar geçiyor. Takım arkadaşlarımdan, siz taraftarlardan ve tüm ekipten sonsuz özür diliyorum. İki hatamla her şeyi mahvettiğimi ve sizi yüz üstü bıraktığımı biliyorum”

🤔 Liverpool kalecisi Karius bir emoji olsa hangisi olurdu.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()