Mancini, İstanbul yolcusu Giuliano’yu yedek bıraktı

​Mancini, İstanbul yolcusu Giuliano’yu yedek bıraktı.
​Mancini, İstanbul yolcusu Giuliano’yu yedek bıraktı.

Fenerbahçe için cuma günü İstanbul’da olması beklenen Giuliano, Zenit’in Ural ile berabere kaldığı karşılaşmada yedek kulübesinde oturdu.

Geçtiğimiz günlerde başkan Aziz Yıldırım bu hafta içinde Fenerbahçe’nin iki transfere imza atacağını duyurdu. Soldado’yu çarşamba akşamı İstanbul’a getiren Fenerbahçe’nin cuma günü (yarın) Zenit forması giyen Giuliano’yu resmen açıklaması bekleniyor.

Yedek kulübesinde tamamladı

Rusya Premier Ligi’nde Zenit dün akşam Ural deplasmanına çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Mücadeleyi merakla bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar ise Giuliano’yu izleyemedi. Çünkü Brezilyalı futbolcu karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Kendi mi rica etti?

Giuliano’nun, Fenerbahçe transferi öncesi olası bir sakatlıkla karşı karşıya kalmamak için teknik direktör Roberto Mancini’den kendisini oyuna almamasını rica ettiği ileri sürüldü.

38 maç 17 gol 13 asist

Bu sezon Primier Lig'de 2, Avrupa Ligi Elemeleri’nde de 2 karşılaşmada görev alan Giuliano sahada 235 dakika kaldı. Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon ise Zenit formasıyla 38 maça çıktı ve 17 gol atıp 13 asist yaptı.

Brezilya basını duyurdu

10 numara mevkiinde görev alan Giuliano'nun cuma günü İstanbul'a gelip Fenerbahçe'yle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Brezilya basını da bugünkü haberlerinde Giuliano’yu bundan böyle Süper Lig’de izleyeceklerini okuyucularına aktardı.

Bonservisi ne kadar?

Zenit ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sambacıya, Fenerbahçe’nin 5 milyon Euro civarından bir bonservis ödemesi bekleniyor.

Giuliano Victor de Paula kimdir?

Doğum Tarihi: 31 Mayıs 1990

Doğum Yeri: Curitiba / Brezilya

Boyu: 1,72 m

Mevki: Orta saha - On Numara