Marcelo, Türkiye'ye gelecek mi? Kendisi açıkladı

Marcelo, Türkiye sorusuna yanıt verdi.
Marcelo, Türkiye sorusuna yanıt verdi.

Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı sol bek Marcelo, bugün düzenlenen törenle kulübe veda etti. 34 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'de forma giyer misin?" sorusuna da cevap verdi.

15 yıldır formasını giydiği Real Madrid'e veda eden Marcelo, törende gözyaşlarına hakim olamadı.

Fluminense altyapısından yetişen ve 2007'de Real Madrid'e transfer olan tecrübeli futbolcu, 15 senede 25 kupa kazandı.

  • Marcelo, eflatun beyazlı ekiple 545 maçta forma giydi ve 38 gol atıp 103 asist kaydetti.

Kulüp tarihinin en çok kupa kazanan futbolcusu olan Marcelo, "Kendimi sadece futbol oynamaya adadım. Eşime teşekkür etmek istiyorum çünkü o, futbola başladığımdan bu yana hep yanımdaydı. Bugün neysem, hepsi onun sayesinde" dedi.

Türkiye'de oynayacak mı?

Emekli olmayı düşünmediğini vurgulayan Marcelo, "Dünyanın en büyük kulübünde oynadım. Bu bir veda değil çünkü Real Madrid'den ayrılmayacağımı hissediyorum. Emekli olmayı düşünmüyorum. En azından şu an için değil. Hala üst seviyede oynayabileceğini düşünüyorum. İleride Real Madrid ile karşılaşmak mı? Problem olmaz. Madrid taraftarıyım ama aynı zamanda büyük profesyonelim." şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun "Türkiye'de mi oynayacaksın?" sorusunu da cevaplayan Brezilyalı yıldız, "Bilmiyorum. Geleceğimle ilgili bir karar verdiğimde belki Instagram'da açıklarım (gülüyor)" yanıtını verdi.