Mariano'dan çarpıcı transfer itirafı

Mariano Filho
Mariano Filho

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, kulüp dergisine yaptığı açıklamada geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transferinin gündeme geldiğini doğruladı.

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano Filho, Galatasaray'a transfer olmadan önceki dönemle ilgili çarpıcı bir transfer itirafında bulundu.

Kulüp dergisine röportaj veren 31 yaşındaki tecrübeli sağ bek, geçen sezon Barcelona'ya transfer olma durumu hakkında yöneltilen bir soruya şu şekilde cevap verdi:

  • Evet, öyle bir ihtimal gündeme geldi. Fakat Avrupa pasaportlu bir oyuncu arıyorlardı. Sağ bek mevkisinde farklı alternatifleri vardı. O yüzden transfer olmadı.

Deneyimli sağ bek, sarı-kırmızılı takıma gelmeden önce Galatasaray'la ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine şunları kaydetti:

  • "Galatasaray dünya çapında tanınan bir takım. Fransa'da ve İspanya'da oynarken Galatasaray'ın Avrupa kupası maçlarını seyrettiğim olurdu. 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanmış bir takım. Bir yandan da çok iyi oyuncular forma giydi Galatasaray'da. Özellikle Drogba ve Sneijder gibi oyuncuların buraya gelip oynaması çok önemli ve Galatasaray hakkında herkese fikir veriyor. Diğer taraftan Taffarel, Melo, Lincoln, Elano, Jardel gibi Brezilyalılar da Galatasaray'da forma giydi. Galatasaray'ı daha iyi tanımak için yeterli nedenlerdi bunlar."