Mbaye Diagne'den Falcao yorumu: "Top atmıyorlar"

Brugge 3.35 milyon euro'ya sezon başında Diagne'yi kiralamıştı
Brugge 3.35 milyon euro'ya sezon başında Diagne'yi kiralamıştı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin son günlerinde Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne, Belçika'da açıklamalarda bulundu. Club Brugge öncesi Anderlecht'in kapısından dönen ve Belçika'da 'olay adam' olan Senegalli golcü, ilginç itiraflarda bulundu. Diagne,''Galatasaray taraftarları kendilerini dünyanın en iyi taraftarı olarak görüyor. Eğer sizden istenilen golleri atamazsanız size pek iyi davranmıyorlar.'' dedi.

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı Senegalli golcü Mbaye Diagne, olaylı transfer süreciyle ilgili olarak Belçika basınına verdiği röportajda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Golcü Futbolcu, 'Anderlecht beni asla aramadı. Transferi aracılarla bitirmeye çalıştılar. Onlar Galatasaray'la görüştüler, benimle ya da menajerimle değil. Club Brugge ise direkt menajerimle temasa geçti'' dedi.

Diagne bu sezon Brugge formasıyla 3 gol kaydetti
Diagne bu sezon Brugge formasıyla 3 gol kaydetti

Het Nieuwsblad gazetesine konuşan Senegalli forvet, Galatasaray ve sarı kırmızılı taraftar içinde değerlendirmelerde bulundu.

"Falcao'ya top atmıyorlar"

Radamel Falcao transferi hakkında konuşan Diagne, ''Galatasaray, Falcao'yu aldığında karıma 'Bak göreceksin, işi hiç kolay olmayacak.' dedim. Tekniği benden daha iyi evet ama adama top atmazlarsa gol atamaz. Galatasaray'da adama top atmıyorlar. Orada herkes kendisi için oynuyor.'' ifadelerini kullandı.

Falcao, Galatasaray formasıyla ilk golünü Kasımpaşa'ya karşı kaydetti
Falcao, Galatasaray formasıyla ilk golünü Kasımpaşa'ya karşı kaydetti

''GALATASARAY TARAFTARI, KENDİLERİNİ EN İYİ SANIYOR''

Galatasaray taraftarları hakkında da görüşlerini belirten golcü oyuncu, ''Galatasaray taraftarları kendilerini dünyanın en iyi taraftarı olarak görüyor. Eğer sizden istenilen golleri atamazsanız size pek iyi davranmıyorlar.'' dedi.