Melo'dan Galatasaray'ın yeni transferine küfür!

​Melo'dan Galatasaray'ın yeni transferine küfür!
​Melo'dan Galatasaray'ın yeni transferine küfür!

Galatasaray'ın yeni sol beki Nagatomo İstanbul'a geldi, Galatasaray transfer için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirirken, sarı-kırmızılıların eski oyuncusu Felipe Melo ile yeni transfer Nagatomo arasında 3 yıl önce geçen ilginç bir diyalog ortaya çıktı.

Galatasaray sol bek konusunda arayışlarını, Nagatomo'yu transfer ederek sonlandırdı. Japon oyuncu saat 11.30'da İstanbul'a inerken, kalabalık bir basın ordusu ile karşılaştı. Basın mensuplarının arasında oyuncunun gelişini bekleyen Japon gazeteciler de dikkat çeken bir başka detaydı.

Galatasaray'ın, Japon futbolcu ile kiralık transferi konusunda görüşmelere başladığını açıklamasının ardından, sosyal medyada Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo ile yeni transfer Yuto Nagatomo arasındaki ilginç bir diyalog ortaya çıktı.

Her iki oyuncunun Inter'de birlikte oynadığı yıllara dayanan bu hadise, Felipe Melo'nun Nagatomo'ya Twitter üzerinden küfür etmesiydi.

Nagatomo'nun Twitter üzerinden sürekli olarak Japonca tweet atmasına kızan Felipe Melo, takım arkadaşına şu şekilde serzenişte bulundu: "İtalyanca konuş g..!"

Melo'nun bu paylaşımı, Japon oyuncunun Galatasaray'a transfer olmasıyla sosyal medyada yeniden yayılmaya başladı.

İşte ikilinin arasında geçen o diyalog:
İşte ikilinin arasında geçen o diyalog: