Messi haklıymış(!) Neymar’a bir şeyler oldu

Messi haklıymış(!) Neymar’a bir şeyler oldu
Messi haklıymış(!) Neymar’a bir şeyler oldu

‘Neymar Fırtınası’, Fransa’yı kasıp kavururken Messi’nin eski takım arkadaşı hakkında yaptığı yorum herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Sezon başında Barcelona’dan PSG’ye 222 milyon Euro serbest kalma ücretiyle transfer olan Neymar, Fransa’da fırtına gibi esiyor.

“Ayrılması iyi oldu”

Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi kendine sorulan “Neymar’ın ayrılışı sizi etkiledi mi?” sorusuna hep aynı yanıtı veriyor. Arjantinli futbolcu, Neymar’ın gidişinin Barcelona’ya iyi geldiğini takımın defansif anlamda geliştiğini vurguluyor. Messi üstü kapalı bir biçimde eski takım arkadaşını eleştire dursun Neymar, PSG forması altında tarih yazmaya devam ediyor.

26 maç 27 gol

Neymar çıktığı 26 maçta 27 kez fileleri sarstı.
Neymar çıktığı 26 maçta 27 kez fileleri sarstı.

Geçen sezon Neymar Barcelona ile birlikte La Liga, Şampiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası'nda 45 maça çıktı ve yalnızca 20 kez fileleri havalandırdı. Messi ve Suarez’in gölgesinde kaldığına inandığı için PSG’nin teklifini kabul eden Neymar ne kadar da doğru bir karar verdiğini gözler önüne seriyor. PSG ile şimdiye kadar 4 kulvarda toplam 26 maça çıkan Neymar 27 gol kaydetti. Bu başarısıyla Neymar, PSG’li taraftarların gönlünde taht kurdu.

Boş geçmiyor

Sambacı son olarak cumartesi akşamı PSG’nin Toulouse'u 1-0 mağlup ettiği maçta sahneye çıktı. Maçın tek golünü kaydeden Neymar başka bir başarının da sahibi oldu. Brezilyalı futbolcu Ligue 1’de çıktığı son dört maçta 8. kez fileleri havalandırmış oldu.