Messi'nin rakiplerine tehdit!

Lionel Messi
Lionel Messi

Dünya Kupası'na sayılı günler kala gözler Messi'ye çevrildi. Efsane futbolcunun, PSG patronu Galtier'den ilginç bir isteği olurken, Arjantin taraftar grubundan da Messi'nin rakiplerine tehditler geldi.

2021 yazında Barcelona'ya gözyaşlarıyla vedaederek PSG'ye imza atan Lionel Messi gözünü Dünya Kupası'na çevirdi. Dünya yıldızı, PSG'nin Teknik direktörü Galtier'e sürpriz bir istekte bulundu. Öte yandan Arjantin taraftar grubundan ise rakip futbolculara Messi tehdidi geldi.

Ne istedi?

Fransız basının çıkan habere göre; Lionel Messi, Dünya Kupası'ndan önceki son Paris Saint-Germain maçında oynamamak için Christophe Galtier’den izin istedi.

Eğer Arjantin Dünya Kupası'nda finale çıkarsa Messi'nin 1000. resmi maçına denk gelecek. Bu durum Messi'nin Dünya Kupası şampiyonluğuna çok inandığı şeklinde yorumlandı.

Messi'yi sakatlayanın hayatı tehlikeye girer

Öte yandan Arjantin taraftar grubu Ultras'tan rakiplere Messi tehdidi geldi.

Ultras yaptığı açıklamada "Dünya Kupası öncesi Messi'yi sakatlayan herhangi bir oyuncunun hayatı tehlikededir. Herkes O'na dikkatli davransın. 37 yıldır dünya kupasını kazanamadık, Messi bunu başarabilecek tek isim. Bu bir uyarı değil, tehdittir." ifadelerini kullandı