Messi'nin, Süper Lig'de tuttuğu takım ortaya çıktı!

​Messi'nin Süper Lig'de tuttuğu takım ortaya çıktı!
​Messi'nin Süper Lig'de tuttuğu takım ortaya çıktı!

Barcelona'da forma giyen Lionel Messi'nin Süper Lig'de hangi takıma ilgi duyduğu ortaya çıktı. Arjantinli dünya yıldızının Türkiye'de Galatasaray'a ilgi duyduğu ortaya çıkan Messi'nin sarı kırmızılı formayla fotoğrafı bile bulunuyor.

Önceki günlerde açıklanan ülke puanı sıralamasına göre Süper Lig, dünya ligleri arasında 10. sırada bulunuyor. Peki bir çok dünya yıldızının son durağı olarak görülen Süper Lig'de Messi'nin hangi takıma ilgi duyuyor? İşte bu sorunun cevabı ortaya çıktı.

2013 yılında Barcelona ve Borussia Dortmund ile sponsorluk anlaşmaları imzalayan Türk Hava Yolları, uçuş esnasında dünyaca ünlü isimlere Türkiye'deki favori takımlarını sormuştu. O dönem, Messi yaptığı seçimle Galatasaray taraftarlarını sevindirmişti.

  • Türk Hava Yolları'nın reklam yüzü olan yıldız futbolcu, o dönem Türkiye'de en çok duyduğu takımın Galatasaray olduğunu ifade etmiş ve temsilcimizin Şampiyonlar Ligi'ndeki ilerleyişini takip ettiğini açıklamıştı. Messi, THY'nin düzenlediği basın toplantısından sonra gazeteci Fatih Doğan'ın hediye ettiği Galatasaray formasıyla poz vermişti.