Mesut Özil gidiyor, yerine flaş isim geliyor

Mesut Özil gidiyor mu?
Mesut Özil gidiyor mu?

Beşiktaş'ın eski yıldızları Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar'ın forma giydiği Al Nassr kulübü gözünü Mesut Özil'e dikti. Fenerbahçe'de beklenen performansı gösteremeyen Özil, sezonun bitimiyle Suudi Arabistan'ın yolunu tutabilir. Sarı lacivertliler de bu transferde zorluk çıkarmayacak.

Fenerbahçe 'de kadro dışı kalan Mesut Özil geleceğinin ne olacağı büyük bir merak konusu... Kadro dışı kararı sonrası 33 yaşındaki yıldızla ilgili transfer haberleri de üst üste gelmeye devam ediyor.

33 yaşındaki On Numara, bu sezon Fenerbahçe formasıyla attığı 9 golle takımın en skorer futbolcularından biri oldu. Mesut Özil, bu sezon Sarı-lacivertli formayla oynadığı 26 karşılaşmada attığı 9 golün yanı sıra 2 de asist kaydetti.

  • Mesut Özil, şu ana kadar ise Fenerbahçe'de toplamda 37 maçta 9 gol attı ve 3 asist yaptı. Daha önce adı MLS ekipleriyle anılan Mesut Özil'e bu kez Suudi Arabistan'dan talip çıktı.

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş 'ın eski yıldızları Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar'ın forma giydiği Al Nassr kulübü Mesut Özil'i transfer etmek için cazip bir teklif hazırlığında.

Söz konusu haberde Al Nassr yönetimi önceki yıl da Mesut Özil'i kadrosuna katmak istemişti fakat anlaşma gerçekleşmemişti.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'deki geleceğinin belirsiz olması üzerine Suudi Arabistan ekibi yeniden harekete geçti. Aboubakar ve Talisca transferlerinde olduğu gibi Mesut Özil için de kulübü destekleyen sponsorların devreye gireceği öğrenildi.

Öte yandan Al Nassr'da mutsuz olan Talisca'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulübün, Talisca'nın yerini doldurmak için Mesut Özil'in hedef olarak belirlediği iddia ediliyor.