Mesut Özil'den Fenerbahçelileri üzecek açıklama

Mesut Özil, sözleşmesi bitene kadar Arsenal'dan ayrılmayacağını belirtti.
Mesut Özil, sözleşmesi bitene kadar Arsenal'dan ayrılmayacağını belirtti.

Arsenal'dan ayrılacağı ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları transfer gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden Mesut Özil, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Uzun süredir sessizliğini koruyan Mesut Özil, transfer konusunda yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Özil, "Arsenal'dan ayrılmayacağım. 2021 yazına kadar sözleşmem var ve sözleşmem tamamlanan kadar burada kalacağım"dedi.

Fenerbahçelilerin sabırsızlıkla transferini bekledikleri Mesut Özil, transfer konusundaki sessizliğini bozdu. Arsenal'dan Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Mesut Özil, bu konu hakkında ilk defa röportaj verdi. The Athletic'e konuşan Mesut Özil, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili net konuştu.

"Arsenal'dan ayrılmayacağım"

  • Mesut Özil röportajında, "Arsenal'dan ayrılmayacağım. 2021 yazına kadar sözleşmem var ve sözleşmem tamamlanan kadar burada kalacağım" dedi.

Mesut Özil'in devre arasında Arsenal'dan ayrılabileceği, başta Fenerbahçe olmak üzere Avrupa ve ABD'den birçok takımın radarında olduğu yazılıyordu.