Metin Şentürk'ten Messi'ye tepki!

Lionel Messi
Lionel Messi

İzlanda karşısında kaçırdığı penaltıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Lionel Messi'ye bir tepki de Metin Şentürk'ten geldi. Metin Şentürk, Arjantinli yıldızın kaçırdığı penaltı hakkında “Ulan Messi! O penaltıyı ben bile atardım” yorumunu yaptı.

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, 2018 Dünya Kupası’nda İzlanda’ya karşı 64. dakikada penaltı kaçıran Lionel Messi’ye tepki gösterdi.

Arjantinli yıldızın beklentilerin uzağında bir performans sergilediği maç oynanırken kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Metin Şentürk, “Ulan Messi! O penaltıyı ben bile atardım” yazdı.

Ünlü sanatçının bu paylaşımı kısa sürede gündeme renk kattı ve sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Lionel Messi ise kaçırdığı penaltıya ilişkin, “Elbette kazanmak için sahaya çıktık. İlk golü attık ama İzlanda'nın golünden sonra oyunda her şey değişti. Rakip çok sıkı savunma yaptı ve bu yüzden boş alan bulamadık. Her şeye rağmen galibiyet için ayağımıza gelen bir fırsat vardı. Ancak ben penaltıyı kaçırdım ve bunun için üzgünüm. Genel anlamda galibiyeti hak ettiğimizi söyleyebilirim. Yine de hiçbir şey bitmiş değil. Bir sonraki maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.