Milli futbolcu Merih Demiral sakatlandı

Merih Demiral'ın durumu bugün belli olacak.
Merih Demiral'ın durumu bugün belli olacak.

İtalyan devi Juventus'ta forma giye milli yıldızımız Merih Demiral, Roma ile oynanan lig maçında talihsiz bir sakatlık geçirerek acı içinde yerde kaldı. Merih'in durumu bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Juventus'un Roma ile karşı karşıya geldiği maçın 3. dakikasında gol atan milli futbolcumuz Merih Demiral talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Yaşanan bu anların ardından kulüp doktorlarının ilk belirlemelere göre Merih Demiral'ın sol dizinde bağ zedelenmesi tanısı koyduğu belirtildi.

Ronaldo, Merih'in sakatlığı sonrası yanına giden ilk futbolcu oldu.
Ronaldo, Merih'in sakatlığı sonrası yanına giden ilk futbolcu oldu.

Juventus teknik direktörü Sarri ise maçın ardından yaptığı açıklamada: "Merih Demiral'ın sakatlığı ciddi görünüyor. Çok üzgünüm. Sabah yapılacak testlerden sonra durumu belli olacak." sözlerini kullandı.

Demiral'ın yerine De Ligt dahil oldu

16. dakikada Juventus atağında, yükseldiği hava topu sırasında yere kötü şekilde düşen Merih Demiral, sakatlık geçirdi. Maça devam etmek isteyen Demiral’ı Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri oyundan alarak Matthijs De Ligt’i oyuna soktu.

Roma’da sakatlanan Nicolo Zaniolo'nun yerine 35. dakikada milli futbolcu Cengiz Ünder, oyuna dahil oldu.

Ronaldo: Geçmiş olsun kardeşim

Merih Demiral'ın sakatlığına en çok üzülen isimlerden biri de takım arkadaşı Cristiano Ronaldo oldu. Milli yıldızın sakatlandığı andan itibaren başından ayrılmayan Portekizli futbolcu, maç sonrası Instagram hesabından Merih için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Dybala: Daha güçlü ve erken dönceksin

Dybala ise takım arkadaşı Merih Demiral ve Roma'da çapraz bağları koptuğu açıklanan Zaniolo için bir geçmiş olsun mesajı paylaştı. Arjantinli futbolcu, "Merih ve Zaniolo'nun sakatlıklarına çok üzüldüm. Arkadaşım Merih, daha güçlü ve erken döneceksin! Ve iyi şanslar Zaniolo, sen de bir şampiyon gibi döneceksin" ifadelerini kullandı.