Minik Alim’in statta kaybettiği oyuncak bulundu

Antalyaspor tribününde kaybolan oyuncak bulundu.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile Adanaspor arasında oynanan maçı tribünde izleyen 4 yaşındaki Alim, oyuncağını statta unuttu. Annesinin sosyal medyadan yaptığı çağrının ardından oyuncak bulundu.
Anne mesaj yayınladı

                                    Maçın ardından Alim'in annesi sosyal medyadan "Dün ki maçta oğlumun en sevdiği oyuncak minion bebeği stadyumda kalmış. Lütfen onu bulursanız iletişime geçin önemli” mesajını yayınladı.
Anne mesaj yayınladı Maçın ardından Alim'in annesi sosyal medyadan "Dün ki maçta oğlumun en sevdiği oyuncak minion bebeği stadyumda kalmış. Lütfen onu bulursanız iletişime geçin önemli” mesajını yayınladı.
Oyuncak bulundu

                                    Bu mesajın ardından seferber olan Antalyasporlu yetkililer, çalışmanın ardından oyuncağı buldu.
Oyuncak bulundu Bu mesajın ardından seferber olan Antalyasporlu yetkililer, çalışmanın ardından oyuncağı buldu.
Teslim edildi

                                    Oyuncak dün takım kaptanı Eto'o ve teknik direktör Rıza Çalımbay vasıtasıyla Alim'e teslim etti.
Teslim edildi Oyuncak dün takım kaptanı Eto'o ve teknik direktör Rıza Çalımbay vasıtasıyla Alim'e teslim etti.
Bir oyuncak hikayesi

                                    Kulübün sosyal medya hesabında oyuncağın bulunup teslim edilmesi 'Bir Oyuncak Hikayesi' başlığıyla şöyle duyuruldu: Kahramanımız Alim, oyuncağını Antalyaspor- Adanaspor maçı sonrası tribünde unutur. Maçtan sonra kahramanımızın annesi Alim'in oyuncağı 'minion'un bulunması için kulübümüze bir tweet atar. Kahramanımızın oyuncağı 'minion', uzun bir arama kurtarma operasyonu sonucunda bulunur. Hemen kahramanımızın ailesine haber verilir ve antrenmana davet edilirler. Ellerinde çiçeklerle takımımıza teşekkür eden kahramanımız ve ailesi, Rıza hocamızın ve Samuel Eto'o'nun elinden 'minion'a kavuşur. Eğer bir kalbin içine daha girebildiysek, ne mutlu bize."
Bir oyuncak hikayesi Kulübün sosyal medya hesabında oyuncağın bulunup teslim edilmesi 'Bir Oyuncak Hikayesi' başlığıyla şöyle duyuruldu: Kahramanımız Alim, oyuncağını Antalyaspor- Adanaspor maçı sonrası tribünde unutur. Maçtan sonra kahramanımızın annesi Alim'in oyuncağı 'minion'un bulunması için kulübümüze bir tweet atar. Kahramanımızın oyuncağı 'minion', uzun bir arama kurtarma operasyonu sonucunda bulunur. Hemen kahramanımızın ailesine haber verilir ve antrenmana davet edilirler. Ellerinde çiçeklerle takımımıza teşekkür eden kahramanımız ve ailesi, Rıza hocamızın ve Samuel Eto'o'nun elinden 'minion'a kavuşur. Eğer bir kalbin içine daha girebildiysek, ne mutlu bize."