MKE Ankaragücü sezona Afyon'da başlayacak

MKE Ankaragücü sezona Afyon'da başlayacak
MKE Ankaragücü sezona Afyon'da başlayacak

Eryaman Stadyumu'nun sezon başına yetişmemesi nedeniyle ev sahibi olduğu karşılaşmaları başka bir sahada oynamak zorunda kalan Süper Lig'in yeni ekibi MKE Ankaragücü, sezonun ilk yarısında ev sahibi olduğu karşılaşmaları TFF ve Afyonspor ile yaptığı görüşmeler sonucunda Afyon'da oynama kararı aldığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü, bugün yaptığı açıklama ile ev sahibi olduğu maçları Ankara dışında oynayacağını açıkladı.

Sarı lacivertli kulübün yeni stadı Eryaman Stadyumu'nun sezon başına yetişmemesi nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi. TFF, Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonspor ile görüşen başkent ekibi, iç saha maçlarını Afyon'da oynayacağını duyurdu.

Afyon Stadı
Afyon Stadı

Başkent temsilcisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

  • "Yapımı devam eden Eryaman Stadyumu'nun yeni sezon başına yetişememesi ve Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkım ihalesinin yapılmasından dolayı Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığımız görüşmeler sonucu Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun ilk yarısının bitimine kadar ev sahibi olduğumuz karşılaşmaları Afyon Zafer Stadyumu'nda oynayacağız."