Mourinho, genç futbolcu için Galatasaray'ın kapısını çalacak

Mourinho, Yunus hakkında bilgi aldı
Mourinho, Yunus hakkında bilgi aldı

Roma ile UEFA Konferans Ligi'ni kazanan Jose Mourinho, Galatasaray'ın genç futbolcusunun peşinde. Portekizli teknik adam, Yunus Akgün için Vincenzo Montella'dan bilgi aldı.

Adana Demirspor'da bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Yunus Akgün, Avrupa devlerinin radarına girmeyi başardı. Transfer döneminde adından söz ettirmesi beklenen 21 yaşındaki futbolcu için ilk harekete geçen kulüp Mourinho'nun Roma'sı...

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta Dello Sport'un haberine göre, Jose Mourinho yeni sezon yapılanmasında Yunus Akgün'ü takımda görmek istiyor. Portekizli çalıştırıcı, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile iletişime geçti ve 21 yaşındaki yıldız adayı hakkında bilgi aldı.

Mourinho'ya bilgi veren Montella, Yunus Akgün için, " Akgün sınırsız yetenekli ve klas. Hızlı, ileride çabuk, çok teknik ve gol anlarında soğukkanlı. Maalesef Galatasaray'dan kiraladık. Burada beni en çok şaşırtan oyuncu oldu." ifadelerini kullandı.

Roma kapıyı 7'den açacak

Roma'nın transferi bitirmek için Galatasaray'a en az 7 milyon euro teklif edeceği de gelen bilgiler arasında.

  • Yunus Akgün bu sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı 39 maçta 9 gol atıp 17 de asist yaptı. Genç yıldız ayrıca gösterdiği klas performansla A Milli Takım daveti alarak forma giydiği 2 maçta birer gol ve asist yaptı.