Mourinho'nun yerine Zidane!

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Jose Mourinho ile yol ayrımında olduğu belirtilen Manchester United, Portekizli teknik adam yerine Zinedine Zidane'ı düşünüyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United,Jose Mourinho ile yolların ayrılması durumunda alternatif olarak düşündüğü isme karar verdi; Zinedine Zidane…

Kırmızı Şeytanlar’la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli teknik adamın geçtiğimiz günlerde yaptığı yönetimi ve futbolcuları suçlar nitelikteki açıklamalar, olası bir ayrılığın ilk sinyalleri olarak yorumlanmıştı.

Jose Mourinho’nun, başarısızlığın sebebi olarak istediği transferlerin yapılmamasını göstermesinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına girişen Manchester United, elit çalıştırıcılardan oluşan kabarık bir liste oluşturdu. Listenin ilk sırasında yer alan isim ise Zinedine Zidane oldu.

Fransız futbol adamının Real Madrid kariyerine sığdırdığı kupalardan bir hayli etkilenen United cephesi, Mourinho ile yapacağı görüşmenin ardından nihai kararını verecek. Portekizli teknik adamın uzlaşmaya sıcak bakmaması halinde Zidane ile masaya oturulacak.

Une soirée très spéciale. ⚽🇫🇷🏆 #France98

zidane (@zidane)'in paylaştığı bir gönderi ()