Mustafa Cengiz'den Ndiaye itirafı: Zehirlediler, idmanlara çıkmadı

Mustafa Cengiz'den Ndiaye itirafı: Zehirlediler, idmanlara çıkmadı
Mustafa Cengiz'den Ndiaye itirafı: Zehirlediler, idmanlara çıkmadı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ndiaye'nin takımdan gidişinin perde arkasını anlattı. Cengiz, Ndiaye'nin gidişinde menajerinin büyük rol oynadığını söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Badou Ndiaye’nin takımdan ayrılışıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TRT Spor’a konuk olan Cengiz, Senegalli futbolcunun takımdan ayrılma sürecinde menajerinin büyük bir rol oynadığını söyledi. Ndiaye’nin takımda kalmak ve şampiyon olmak istemesine rağmen menajeri tarafından zehirlendiğini söyleyen Cengiz, ilerleyen süreçte ciddi olayların çıktığını belirtti.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Mustafa Cengiz ayrıca, “Ndiaye işi öyle bir hale getirdi ki, oynamam dedi, büyük olaylar çıkarmaya başladı.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

  • "Biz Ndiaye'yi satmayı hiç düşünmedik. Menajeri oyuncuyu öyle bir zehirledi ki. Bizden de satıştan %10 komisyon istedi. Biz isteklerinin hepsine hayır dedik. Ndiaye, 'kalmak ve bu takımla şampiyon olmak istiyorum' dedi. Bir gün önce bunu diyen Ndiaye, sonra 'gitmek istiyorum' dedi. Fatih Hoca, 'menajeri zehirlemiş' dedi. Antrenmanda isteksizlikler vs. Ndiaye işi öyle bir hale getirdi ki, oynamam dedi, büyük olaylar çıkarmaya başladı. Satışın 9 milyon euroluk ilk taksidi bugün ödendi. Chedjou ve Dany'den dolayı transfer yasağımız var. 1 milyon euro ödememiz gerekiyor. Sonra bir de sigorta borcu çıktı. Onu da ödedik. Transferin parası halbuki daha bugün geldi. Belhanda'nın transferinde usulsüzlük var deniyor, böyle bir şey yok. Kendisi çok değerli bir oyuncu. Dün Sivasspor maçında oyuna girdi, oyunun rengi değişti."