Mustafa Denizli, Arda hakkında iddialı konuştu!

Mustafa Denzili iddialı konuştu!
Mustafa Denzili iddialı konuştu!

Türk futbolunun duayen isimlerinden Mustafa Denizli, spor gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde adı Galatasaray ile anılan Arda hakkında da konuşan Denizli, tecrübeli futbolcu ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı.

Son zamanlarda spor medyasında her fırsatta konuşulan Arda Turan ve Galatasaray konusu hakkında Mustafa Denizli de konuştu.

Ocak ayı yaklaştıkça gündemi iyice meşgul etmeye başlayan Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği konusu gün geçtikçe daha da merak edilir hale geliyor.

Bir spor programında konunun yine Arda Turan'a gelmesi üzerine sözü alan Mustafa Denizli, 30 yaşındaki tecrübeli yıldız için iddialı konuştu:

  • "‘Doğmamış çocuğa don biçmek’ gibi bir soru sordun! G.Saray, Arda ile ilgili bir tasarrufta bulunmaz. Tanıdığım Arda da Türkiye’ye dönmez.
  • Ha Arda dönerse de bu çok sansasyonel bir dönüş olur. Arda’da o akıl var. Arda, benim ve kendi düşüncelerine karşı bir sürpriz yaparsa, ancak o zaman Türkiye’ye döner. Arda, Türkiye’ye dönmez, dönmemeli de..."