Nasri, Avrupa’nın en kötü takımına gidiyor

Nasri, Avrupa’nın en kötü takımına gidiyor
Nasri, Avrupa’nın en kötü takımına gidiyor

Antalyaspor'a büyük beklentilerle transfer edilen Samir Nasri, kırmızı-beyazlı taraftarlar için büyük hayal kırıklığı oldu. Antalyaspor'la sözleşmesini fesheden Fransız yıldızın, performans anlamında Avrupa'nın şu an en kötü takımı Benevento'ya transfer olacağı iddia edildi.

İtalyan basını, Antalyaspor'un sözleşmesini feshettiği Fransız yıldız Samir Nasri'ninBenevento'ya transfer olacağını iddia etti.

Antalyaspor'a büyük umutlarla transfer olan ancak bekleneni veremeyen Samir Nasri'nin Serie A'nın son sırasında bulunan Benevento'nun formasını giyeceği iddia edildi. İtalya basınında yer alan habere göre; Benevento, Samir Nasri'yi kadrosuna katmak için bir süredir çalışmalara başladı ve transferde sona yaklaştı.

TAKIM 23 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI

Benevento'nun Nasri'nin dışında Rubin Kazan ile yollarını ayıran Alex Song için de girişimde olduğu belirtildi. Serie A ekibi Benevento, Fransız savunma oyuncusu Bacary Sagna'yı kadrosuna katmıştı. Benevento, Serie A'da 23 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alabildi ve 7 puanla son sırada bulunuyor.