Ndiaye: Kalbimin istediği yerde, en büyük kulüpteyim

Ndiaye
Ndiaye

Galatasaray’ın yeni transferi Badou Ndiaye, Premier League’den de transfer teklifleri geldiğini belirterek, "Galatasaray’ın teklifini duyduktan sonra kalbimde sadece Galatasaray vardı." ifadelerini kullandı

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ndiaye, Kalbimin istediği yerdeyim. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim" dedi. Galatasaray’ın, Osmanlıspor’dan kadrosuna kattığı Sarı-kırmızılı formayı giymekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren 26 yaşındaki futbolcu, "İngiltere’den teklifler vardı ama Galatasaray’ın teklifi geldikten sonra kalbimde sadece Galatasaray vardı. Kalbimin istediği yerdeyim. Umarım bir an önce Galatasaray taraftarları için mücadele eder ve doğru tercih yaptığımı gösteririm" dedi.

"Takıma katkı vermek istiyorum"

Farklı mevkilerde oynayabildiğini söyleyen başarılı orta saha, takıma katkı vermek istediğinin altına çizdi. Ndiaye sözlerine kendi yeteneklerinden bahsederek devam etti: "Gol atabiliyorum, asistler yapabiliyorum. Top kapmayı seven, koşan, mücadele eden bir orta sahayım. Top kaptıktan sonra da kazandığım toplarla ileri çıkmayı seviyorum. O nedenle 6 ve 8 numara daha rahat ettiğim pozisyonlar. Ama en önemlisi en iyi şekilde takıma yardımcı olabilmek" diyerek kendisine verilen görevi en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışacağını ifade etti.

"Kendimi geliştirebileceğim bir yere geldim"

Galatasaray’da her mevkide kalitesi yüksek oyuncular olduğuna vurgu yapan Ndiaye, şunları söyledi: "Galatasaray’ı seçme sebeplerinden biri forma rekabeti ve takım kalitesi. Her pozisyon için önemli isimler var. Burada kendimi geliştirebilirim. Kaliteli insanın fazlalığı başarıda rol oynayacaktır."

"Türkiye’nin en büyük kulübündeyim"

Taraftarların önüne çıkmak için duyduğu heyecanı anlatan Badou Ndiaye, şöyle konuştu:"Osmanlıspor’a geldiğimde hedefim Türkiye’de büyük bir takıma gitmekti. Şu anda Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Bu duygularımın tarifi yok. Böyle bir stada çıkacağım ve böyle bir taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum. Taraftarlarımız kesinlikle merak etmesin" diyerek sarı-kırmızılı taraftarlara iyi futbol ve mücadele için söz söz verdi.