Negredo, Suudi Arabistan yolcusu

Alvaro Negredo
Alvaro Negredo

Beşiktaş'taki geleceği yılan hikayesine dönen Alvaro Negredo için Suudi Arabistan'dan talip çıktı. Yüksek maliyeti sebebiyle satış listesine konulan Alvaro Negredo, Suudi ekibi Al-Hilal'ın teklifine sıcak bakmasına Beşiktaş'a önerilen 7 milyon avro Fikret Orman'ın aklını çeldi.

Yüksek maliyeti sebebiyle satış listesine konulan ve Beşiktaş’taki geleceği yılan hikayesine dönen Alvaro Negredo için Suudi Arabistan medyasından çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Şenol Güneş’in ilk etapta Avusturya kampına dahi götürmediği İspanyol golcüye, Suud ekibi Al-Hilal'ın talip olduğu öne sürüldü. Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; Al-Hilal, 32 yaşındaki forvet oyuncusu için siyah beyazlılara 7 milyon avro teklif etti. Başkan Fikret Orman ve ekibi bu teklifi kabul etse de Negredo'nun takımdan ayrılmak istemediği belirtildi.

İspanyol golcü, yıllık 4.3 milyon avroluk maaşı sebebiyle gözden çıkarıldı.
İspanyol golcü, yıllık 4.3 milyon avroluk maaşı sebebiyle gözden çıkarıldı.

Al-Hilal Teknik Direktörü JorgeJesus'un, Negredo'yu kadrosunda görmeyi çok istediği ve alınması yönünde yönetime talimat verdiği biliniyor.

Suud temsilcisi daha önce Galatasaray forması giyen Gomis’i de kadrosuna katmak istemiş ancak Fransız futbolcu, İstanbul’da mutlu olduğunu ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediğini belirterek bu teklifi reddetmişti. Al Hilal, Bafetimbi Gomis’e yıllık 6.5 milyon avrodan 3 sezonluk teklifte bulunmuştu.

🗣️ Şenol Güneş yeni sezon öncesinde tüm merak edilenleri açıkladı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()