Nihat Kahveci, Fikret Orman'a gece yarısı attığı Whatsapp mesajını paylaştı

Nihat Kahveci
Nihat Kahveci

Beşiktaş'ın, eski futbolcularından ve son zamanlarda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la aralarında gerginlik bulunan Nihat Kahveci, paylaştığı fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu. Kahveci'nin, Orman'a yazdığı mesajları paylaştığı fotoğraf, Beşiktaşlı taraftarları çok kızdırdı.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Nihat Kahveci ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasındaki gerginlik gittikçe alevleniyor. Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman'nın, "Bizden tefeci gibi para aldı." açıklaması üzerine Nihat, Whatsapp üzerinden Fikret Orman'a yazdıklarını sosyal medyadan paylaştı.

Kahveci'nin bu paylaşımı siyah beyazlı taraftarları çok kızdırdı ve eski milli oyuncuya sosyal medya üzerinden çok sert mesajlar geldi.

Nihat Kahveci'nin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf.
Nihat Kahveci'nin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf.

Nihat Kahveci, Fikret Orman'a kendisi için söylediği "Nihat Kahveci bizden tefeci gibi para aldı" sözleriyle ilgili gönderdiği mesajında, "Cevap atamadı diyelim gerçek Beşiktaşk'lılar.. İki sezon şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi gruptan çıkma büyük başarı tebrikler. Aşk Beşiktaşk, her zaman ama tefeci Nihat olmadı iyi geceler." ifadelerini kullandı.