Nuri Şahin'den insanlık dersi

​Nuri Şahin'den insanlık dersi
​Nuri Şahin'den insanlık dersi

Borussia Dortmund'taki geleceği belirsizliğini koruyan Nuri Şahin gönülleri fethetti.

Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin eski takım arkadaşı Neven Subotic'in başlattığı sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundu. Etiyopya'ya giden Nuri Şahin açılan su kuyularına yardımcı oldu. Yetenekli futbolcu Etiyopya'da yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Nuri Şahin'in anlamlı mesajı:

  • Bir haftadır, sevgili dostum, takım arkadaşım Neven Subotic ile Etiyopya'daydık. Neven, 2013 yılından bu yana dünyanın en fakir ve kurak bölgelerinin temiz su ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açıyor, hijyene bağlı hastalıkları önlemek ve çocukları okula gitmeye teşvik etmek için büyük bir çaba harcıyor. Vakfın destekçileri ile bugüne kadar 100'e yakın su kuyusu açtı. Bana hep 'Bir su kuyusunun insan hayatını nasıl değiştirdiğini anlamak için o ana tanıklık etmen gerekir' derdi. Haklıymış. Sayesinde hayatımın en unutulmaz deneyimini yaşadım. Sınır tanımayan bir iyilik hareketinin parçası olmamı sağladığı için ona ne kadar teşekkür etsem az. Bundan böyle, dünyanın dört bir yanındaki çocukların yüzüne bir tebessüm kondurabilmek için el ele çalışacağız.

Bir haftadır, sevgili dostum, takım arkadaşım Neven Subotic ile Etiyopya’daydık. Neven, 2013 yılından bu yana dünyanın en fakir ve kurak bölgelerinin temiz su ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açıyor, hijyene bağlı hastalıkları önlemek ve çocukları okula gitmeye teşvik etmek için büyük bir çaba harcıyor. Vakfın destekçileri ile birlikte bugüne kadar 100’e yakın su kuyusu açtı. Bana hep "Bir su kuyusunun insan hayatını nasıl değiştirdiğini anlamak için o ana tanıklık etmen gerekir." derdi. Haklıymış. Sayesinde hayatımın en unutulmaz deneyimini yaşadım. Sınır tanımayan bir iyilik hareketinin parçası olmamı sağladığı için ona ne kadar teşekkür etsem az. Bundan böyle, dünyanın dört bir yanındaki çocukların yüzüne bir tebessüm kondurabilmek için el ele çalışacağız. Bir teşekkür de, kocaman yürekli ekibime. Possible ailesi, aklınıza sağlık. İyi ki varsınız. @suboticstiftung @possiblesft ▪ ▪ I’ve spent last week in Ethiopia with my dear friend Neven Subotic, to support his foundation dedicated to help children in the poorest regions of the world to gain access to clean water and improve the hygiene conditions for them so that they are no longer kept away from school due to sickness. Since 2013, his foundation managed to build over 100 fresh water wells and sanitary facilities in schools. He always used to tell me that ‘In order to understand how clean, safe water changes life of a human being, you need to come with me to see it.’ Now, I understand what he means. That was a truly memorable experience. I’m so grateful that he let me to become a member of such a global initiative to help improve future prospects for children from all around the world. I also need to thank my team, as well.  Thank you Possible, it was a brilliant idea to have such a trip. I’m glad to have you all. #n2s #nevensuboticstiftung

Nuri Sahin (@nurisahin)'in paylaştığı bir gönderi ()