Olympiakos'a transfer olan Emenike havalimanında hayatının şokunu yaşadı

​Olympiakos'a transfer olan Emenike havalimanında hayatının şokunu yaşadı
​Olympiakos'a transfer olan Emenike havalimanında hayatının şokunu yaşadı

Olympiakos'a transfer olan Emenike'yi havalimanında tek bir taraftar bile karşılamadı. Nijeryalı, Fener'e transfer olduğunda yüzlerce taraftar karşılamıştı.

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emmanuel Emenike, yeni takımı Olympiakos'a imza atmak üzere Yunanistan'a gitti.

Skorer'in haberine göre; Atina'daki Elefterios Venizelos Havaalanı'na sabah saatlerinde inen Nijeryalı futbolcuyu karşılamak için tek bir taraftarın bile gelmemesi dikkat çekti. Futbolcunun sarı-lacivertli ekibe gelişinde Atatürk Havalimanı'na yüzlerce taraftar akın etmişti.

Futbolcuyu almak için gelen birkaç Yunan yönetici, Emenike'yi alandan özel bir araca bindirerek kalacağı otele götürdü. Otele yerleşmesinin ardından ilerleyen saatlerde sağlık kontrolünden geçecek Emenike, burda bir sorun çıkmaması durumunda kendisini yeni kulübüne bağlayan 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe'ye bu transfer için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti verileceği belirtiliyor.

Emenike İstanbul'a geri döndü

Olympiakos ile anlaşan Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Emenike, Türkiye’ye geri geldi.

Dün Yunan ekibi Olympiakos için sağlık kontrolünden geçen Emenike, Atatürk Havalimanı’ndan Türkiye’ye geri geldi. Emenike’yi karşılarındaki gören havaalanındaki insanlar, Nijeryalı futbolcu ile fotoğraf çektirmek için yarıştı. Golcü futbolcu, yalnız geldiği havaalanından özel araçla ayrıldı.

Emenike, Olympiakos ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.