Onur Kıvrak itiraf etti: Özgüven sorunu yaşadık

​Onur Kıvrak itiraf etti: Özgüven sorunu yaşadık
​Onur Kıvrak itiraf etti: Özgüven sorunu yaşadık

Trabzonspor’un deneyimli eldiveni Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili kulübün gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Birkaç maçta işler istediğimiz gibi gitmedi, özgüven sorunu yaşadık. Galatasaray mücadelesi moralimizi de özgüveni de yerine getirdi.”

“Trabzonspor şu an için puansal olarak zirvenin biraz uzağında görülebilir. Ancak biz bu yarıştan asla kopmayacağız. Rıza hocaya bir kaptan olarak her türlü desteği vereceğim ve yükselişe geçeceğiz.”

“Trabzonsporlular her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu kadar samimi, gönülden destek veren bir taraftar topluluğu dünyada yok. Ne yapsak az... İddia edildiği gibi gruplaşma da yok, para kavgası da. Tek derdimiz Trabzonspor.”

‘Çok inanmıştık’

Onur, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
Onur, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

“Elbette her maça çok iyi hazırlanıyoruz, konsantre oluyoruz ama Galatasaray maçı bambaşkaydı. Bizim için bir çıkış, kente moral verme karşılaşmasıydı. Belki de hiç olmadığı kadar iyi hazırlandık, motive olduk. Bunun için takımın tüm deneyimli oyuncuları da seferber oldu. Hocamız Rıza Çalımbay’a elimizden gelen desteği verdik. Bundan sonra da vereceğiz. Kaptan olarak kendisinin adaletine inanıyorum...”

‘Özgüven sorunu oldu’

“Sezona kötü başlamadık ama üst üste gelen birkaç travmatik sonuç bizi geriletti. Özgüven sorunu yaşadık bazı karşılaşmalarda. Fakat Galatasaray mücadelesiyle beraber o sorunu aştığımıza inanıyorum. Bundan sonra her şey daha başka ve güzel olacaktır. Özellikle de Kayserispor mücadelesinden sonra, milli arada kenetlenip kendi adımıza yarışı yeniden başlatabiliriz...”

‘Beraber kaybediyoruz’

“Galip geldiğimizde nasıl hepberaber seviniyorsak mağlubiyetler için de aynısı geçerli. Beraber kaybediyoruz. O nedenle birilerinin günah keçisi ilan edilmesini kabul etmem. Ayrıca bu takım için, ‘Gruplaşma var’ iddiaları da var, sonuna kadar karşısındayım. Bu kadronun içindeki arkadaşlarımın tüm konsantrasyonu Trabzonspor’un başarısı için...”

‘En iyisine layıklar’

“Trabzonspor taraftarı, belki de dünyanın en özel taraftarı. Bu kadar kalpten seven, bu kadar samimi seven başka bir taraftar topluluğu ben hiç görmedim. O nedenle de Galatasaray galibiyetiyle yüzlerini biraz olsun güldürebildiysek ne mutlu...”

‘Sonuna kadar peşindeyiz’

Kaptan, bordo-mavili takımın hedeflerini anlattı.
Kaptan, bordo-mavili takımın hedeflerini anlattı.

“Sezona iyi başladık, kötü devam ettik. Şu anki puan durumunda zirveden uzak görünüyor olabiliriz, doğru. Her şeye rağmen biz sonuna kadar bu yarışta olacağız. Ben yıllardır bu takımın kaptanı olarak taraftar ne ister, ne bekler çok çok iyi biliyorum. Bu beklentileri karşılamak bizim boynumuzun borcu...”

‘Para sorunum olmaz’

“Ben ne kazandıysam Trabzonspor’dan kazandım. Bu camianın ekmeğini yedim. Yapabileceklerim çerçevesinde de elimden geleni yapıyorum. Ancak bazen öyle şeyler çıkıyor ki hakkımda kırılıyorum, üzülüyorum. Bunca yıl bir kulüpte kalmış, kaptan olmuş, formasını giymeye devam etmiş bir ismin bir alacağını mazeret gösterip bir eyleme girişmesi olacak iş midir! Fakat her şeye rağmen içim rahat, çünkü neler yaşanıyor biliyorum...”

(Kaynak: Fanatik)