Östersunds, rövanş öncesi Galatasaray'a meydan okudu

​Östersunds, Rövanş Öncesi Galatasaray'a Meydan Okudu
​Östersunds, Rövanş Öncesi Galatasaray'a Meydan Okudu

Östersund'lu futbolcular: Gezi için değil, kazanmak için İstanbul'dayız

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray'ı 2-0 yenen Östersunds'ın futbolcuları Saman Ghoddos ve Brwa Nouri, oynayacakları rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ghoddos ve Nouri oynayacakları Galatasaray maçı öncesi de çok iddialı konuştular.

GEZİ İÇİN DEĞİL MAÇI KAZANMAK İÇİN BURADAYIZ

Saman Ghoddos, "Galatasaray'a karşı yine kazanacağız. İlk maçtan sonra iki gün attığım golü izledim. Şimdi İstanbul'da oynayacağımız maçta da gol atmak istiyorum.

Ancak en önemlisi elbette kazanmamız, bunu istiyorum. Kesinlikle gergin değilim. Brwa Nouri defalarca kez İstanbul'a gelmiş. Bu kez burada gezi için değil maçı kazanmak için bulunuyoruz. Galatasaray, bize karşı baskılı oynamaya çalışacaktır" dedi.

ŞİMDİ DAHA CESURUZ

Açıklamalarına devam eden Östersunds'un önemli ismi Ghoddos, "İlk maçtan daha iyi olduklarını göstermek isteyecekler. Cesur olmalıyız. Topu ayağımızda tutarak cesaretimizi göstermeliyiz. O zaman hayal kırıklığına uğrayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Saman Ghoddos, "Taktiğimize ve düşüncelerimize inanıyoruz. Başarı getirdiğini gördük. Biz iyi bir aileyiz. İlk maç cesurduk ama şimdi daha da cesuruz. Galatasaray baskı altında ve bunu avantaja çevirmeliyiz. Üzerlerinde baskı var ve kazanmaları gerekiyor" diye görüş belirtti.

NOURİ: KORKMADAN MEYDAN OKUMALIYIZ

Brwa Nouri ise "İlk maçta oynadığımız oyunla cesaretimizi gösterdik. Bununla gurur duyuyoruz. Korkmadan meydan okumalıyız, cesur ve kendimiz olmalıyız. Bizi buraya getiren şey bunlar. Yine iyi bir skor alabilmek için de yaptıklarımızı tekrarlamalıyız" şeklinde konuştu.

Rövanş öncesinde Brwa Nouri "Bu kez farklı bir atmosfer olacak. 50 bin kişini önünde ateşli bir ortam olacak. Daha önce Malmö ve Hammarby seyircisine karşı buna benzer maçlar oynadık. Ancak biz dört yıldır bu atmosferlere gelebilmek ve alışmak için çalıştık. Şimdi iyi olduğumuz şeyleri yapmalıyız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sondakika