Ozan Kabak ilk maçında nasıl oynadı?

Ozan Kabak ve Andreas Beck mağlubiyetin ardından büyük üzüntü yaşadı.
Ozan Kabak ve Andreas Beck mağlubiyetin ardından büyük üzüntü yaşadı.

Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, yeni takımıyla ilk maçına Bayern Münih karşısında çıktı. Bayern Münih maçına ilk 11'de başlayan Ozan Kabak, 90 dakika sahada kaldı ve kritik hamleleriyle beğeni topladı.

Bundesliga 19. hafta mücadelesinde temsilcimiz Ozan Kabak’ın formasını giydiği Stuttgart ile zirve takibini sürdüren Bayern Münih karşı karşıya geldi. Allianz Arena’da oynanan oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf 4-1’lik skorla Bayern Münih oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Thiago Alcantara, 55. dakikada Christian Gentner (k.k.), 71. dakikada Leon Goretzka ve 84. dakikada Robert Lewandowski kaydetti. Konuk takımın tek sayısı ise 26. dakikada Anastasios Donis’ten geldi.

  • Bavyera temsilcisi ayrıca 65. dakikada Robert Lewandowski ile penaltı atışından yararlanamadı.

Alınan bu sonucun ardından Bayern Münih, 42 puana yükseldi ve 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund’u takibini sürdürdü. Stuttgart ise 14 puanda kalarak 16. sıradan kurtulamadı ve düşme hattından çıkamamış oldu.

OZAN KABAK, STUTTGART KARŞISINDA NASIL OYNADI?

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan temsilcimiz Ozan Kabak, Bayern Münih karşısında 90 dakika sahada kaldı. İlk maçında performansıyla göz dolduran Ozan Kabak, istatistikleriyle de adından söz ettirmeyi başardı.

  • Bayern Münih karşısında 2 kez top kapan Ozan Kabak, 5 tehlikeli pozisyonda da topu uzaklaştırarak takımına rahat bir nefes aldırdı. 5 de ikili mücadele kazanan 18 yaşındaki stoper, ayrıca yüzde 71 gibi yüksek bir pas isabeti yakaladı.