Ozan Tufan'a Cocu şoku

Ozan Tufan
Ozan Tufan

Yeni bir döneme giren Fenerbahçe, Phillip Cocu önderliğinde önemli kararlar alıyor. Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan genç orta saha Ozan Tufan ile ilgili karar verildi. Cocu, 'İyi bir talip bulunması halinde elden çıkartın' yönündeki görüşünü yönetime bildirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe bu sezon büyük yenilenmeye gitti. Geçen sezon ligi sarı lacivertliler ile 2. sırada tamamlayan Aykut Kocaman'la yollar ayrıldı. Hollanda Eredivisie Ligi takımlarından PSV Eindhoven'ı 4 yıl çalıştırıp 3 kere şampiyon yapma başarısı gösteren Phillip Cocu sarı lacivertli takımın başına getirildi.

Genç oyunculara forma şansı vermesiyle de bilinen Cocu'nun gelmesiyle geçen sezon Kocaman'la sorun yaşayan Ozan Tufan forma şansı buldu.

Ancak deneyimli orta saha, yeni hocası Phillip Cocu'ya kendini beğendiremedi. Yeni yönetim, yeni hoca ile birlikte yeni bir enerji yakalayan ancak tam olarak bunu sahaya yansıtamayan genç orta saha için Hollandalı teknik adamın görüşü, iyi bir talip çıkması halinde elden çıkartılması yönünde.

Ozan Tufan için sarı lacivertli kulübe resmi bir teklif gelmezken, İspanya 2. Lig ekiplerinden Deportivo'nun 23 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. İspanyol ekibinin, genç oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planladığı söylentiler arasında. Deportivo cephesinden henüz Fenerbahçe'ye bir başvuru yapılmadı.

Hazırlık maçlarında forma şansı bulan ancak Phillip Cocu tarafından beğenilmeyen oyuncunun, Fulham ile yapılan hazırlık maçında 1 golü bulunuyor.

📝 Fenerbahçe, Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()