Pato'dan Galatasaraylıları ayağa kaldıran "Aslan" paylaşımı

Alexander Pato
Alexander Pato

Çin Süper Lig'i ekiplerinden Tianjin Quanjia takımında kariyerine devam eden Alexander Pato, bu sabah saatlerinde Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Çin'deki futbol kariyerini sonlandırmayı planladığı söylenen Alexander Pato, bu sabah resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı camiayı heyecanlandırdı.

Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılışının ardından forvet arayışlarına hız veren Galatasaray, transfer döneminin tamamlanmasına sayılı günler kala bu bölgeye kesinlikle bir yabancı futbolcuyla takviye yapmayı istiyor. Son olarak forvet transferi için girişimlerde bulunulan Galatasaray, Anthony Modeste'nin transferinin kulübüyle yaşadığı hukuki problemler nedeniyle risk taşıması transferin rafa kaldırılması ile sonuçlanmıştı.

Arşiv
Arşiv

Bugün sabah saatlerinde yine Çin'de kariyerini sürdüren ve daha öncede sarı kırmızılı takımın transfer gündeminde yer alan Alexander Pato'nun Twitter hesabından yaptığı aslan emojili paylaşımı camianın güne heyecanlı başlamasına neden oldu.

  • Badou N'diaye'de transferinin tamamlanmasının hemen öncesinde Twitter hesabından aslan emojisi ile paylaşım yapmış ve geri dönüş sinyallerini vermişti.