Pepe yaptığı hareketle gönüllerde taht kurdu!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe'nin 56 bin avroyu personellere dağıttığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, şu ana kadar oynanan resmi maçlardan kazandığı 56 bin avro maç başı ücretini personele dağıttığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Adriano geçen yıl verdiği bir röportajda takımın en bonkör oyuncusu olarak Pepe'yi gösterirken, Portekizli yıldızın Bursaspor maçı öncesinde personellere jest yaptığı iddia edildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'a geçen sezon 2 yıllığına 9 milyon 500 bin avroya imza atan Pepe'nin, puan başı olarak da 4 bin avro aldığı ifade edildi. Şu ana kadar 10 resmi maça çıkan Beşiktaş'ta deneyimli defans oyuncusu 8 maçta forma şansı bulurken, bu maçlardan toplam 56 bin avro elde ettiği iddia edildi. 35 yaşındaki futbolcunun bu paranın önemli bir kısmını personellere dağıttığı belirtildi.

Pepe'nin, içinde 15'er bin ve 10'ar bin TL bulunan zarfları Bursaspor ile deplasmanda oynanacak maç için tesislerden ayrılmadan malzemeci, sağlık ekibi, mutfak ekibi ve güvenlik görevlilerine dağıttığı iddia edildi. Deneyimli defans oyuncunun bu hareketiyle personelin gönlünde taht kurduğu ifade edildi.

  • Pepe bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 8 resmi maçta, 4 gol atıp 1 de asist yaptı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Match Day 🦅💪 #P3PE #Pepe5 #NoBadDays #Umbro #Beşiktaş

Pepe (@official_pepe)'in paylaştığı bir gönderi ()