Polis gelmedi, maç tatil edildi

Polis gelmedi, maç tatil edildi
Polis gelmedi, maç tatil edildi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 13. hafta fikstürüne göre Karabük Üniversitesi Ayyıldız Stadyumu’nda dün saat 14.00’de oynanması gereken 100. Yıl Soğuksuspor ve Kdz. Ereğli Belediye Spor arasındaki karşılaşma, müsabakaya güvenlik güçlerinin gelmemesi sebebiyle tatil edildi.

Pazar günü oynanması gereken maç stada polis gelmeyince ertelendi. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 13. hafta fikstürüne göre Karabük Üniversitesi Ayyıldız Stadyumu’nda dün saat 14.00’de oynanması gereken 100. Yıl Soğuksuspor ve Kdz. Ereğli Belediye Spor arasındaki karşılaşma, müsabakaya güvenlik güçlerinin gelmemesi sebebiyle tatil edildi.

Polis stada gelmeyince maç oynanmadı.
Polis stada gelmeyince maç oynanmadı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren 100. Yıl Soğuksuspor, kendi sahasında 3 puan almak için müsabaka için tüm hazırlıklarını tamamladı. Her iki takım oyuncuları forma ve kramponlarını giyerek sahaya çıkarken taraftarlar ise tribündeki yerini aldı. Hakem heyetinden, teknik direktörüne kadar herkesin hazır bulunduğu müsabakanın güvenliğini sağlayacak olan Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelmeyince mücadele tatil edildi. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak yeşil sahaya çıkan ev sahibi ve konuk takım oyuncuları, maçın tatil edilmesiyle soyunma odasına giderek formalarını çıkardı ve stadı terk etti. Polislerin gelmediği maç ileri bir tarihe ertelenirken gelecek günlerde kulübün para cezası alması bekleniyor.

Maçın tatil edilmesinin ardından yaşanan sıkıntıları dile getiren Kulüp Başkanı Cumhur Yılmaz, "Maçı Ayyıldız Sadyumuna aldık, rakipler için önemliydi. Çünkü görsellikte her şeyden önce önemli. Biz Karabük ilimizi gerek içeride gerek dışarıda, yokluklara rağmen en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu hafta hocamızın ve muhtarımızın yoğun çabasıyla maçı bu stada aldık. Ama bu şekilde Karabükümüz küçük duruma düşmüş oldu. Biz gerekli yazışmaları yaptık ve amatör bir ligde değiliz. Karabük’teki yetkililerin şunu anlaması lazım, amatör bir ligde mücadele etmiyoruz. Amatörün bir üstü, profesyonelin bir altı orta bir ligde ama profesyonel statüsünde bir ligde mücadele ediyoruz. Bunun için gerekli önlemlerin alınması lazım artık. Her gittiğimiz yerde en az 150 polis oluyor. Gittiğimiz yerde 15-20 Bin taraftara oynuyoruz. Karabük ili adına kötü bir anı oldu. İnşallah bir daha tekrarlanmaz" ifadelerini kullandı.