Portekiz'den Beşiktaş'ı sarsan Talisca iddiası!

​Portekiz'den Beşiktaş'ı sarsan iddia: Monaco Talisca'yı istiyor!
​Portekiz'den Beşiktaş'ı sarsan iddia: Monaco Talisca'yı istiyor!

Beşiktaş'ta kiralık olarak son sezonunu geçiren Anderson Talisca için Portekiz basınında ciddi bir iddia ortaya atıldı. Monaco'nun Brezilyalı yıldız için Benfica'nın nabzını yokladığı belirtildi.

Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden O Jogo, bugünkü haberinde Talisca'nın önümüzdeki sezon Monaco'ya transfer olabileceğini okuyucularıyla paylaştı.

Fransa'nın son şampiyonu ve bu sezon Beşiktaş ile aynı Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta mücadele eden Monaco'nun Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca'nın peşinde olduğu ileri sürüldü.

Özellikle Leonardo Jardim'in yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ifade edilirken, menajer Jorge Mendes'in de bu transferin gerçekleşmesi için devrede olduğu belirtildi.

Haberin devamında ise Talisca'ya Çin ve İngiltere'den de bazı taliplerin olduğu söylenirken, Beşiktaş'ın 24 yaşındaki oyuncunun bonservisini 31 Mayıs tarihine kadar alma ihtimali olduğu da belirtildi.

  • 2016-17 sezonunun başında Beşiktaş'a kiralanan Anderson Talisca, şimdiye kadar siyah beyazlı formayla çıktığı 66 resmi karşılaşmada 31 gol ve 9 asiste imza etti.

👶 Talisca’dan anlamlı karar.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()