Quaresma: Şova hazırım

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma

Süper Lig'in ilk derbisinde Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Siyah beyazlıların önemli oyuncularından olan Ricardo Querasma'nın yakın çevresine derbiyle alakalı konuştuğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam 21.00'de Fenerbhaçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın hücum hattında görev yapması beklenen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın maça sıkı hazırlandığı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre Quaresma’nın, bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımının en önemli hücum silahlarından birisi olacağı iddia edildi. 34 yaşındaki futbolcunun, bu akşam da şovuna kaldığı yerden devam etmeye çalışacağı öne sürüldü.

Ricardo Quaresma'nın gol sevinci
Ricardo Quaresma'nın gol sevinci

Fenerbahçe ile oynanacak derbiye özel olarak hazırlandığı belirtilen tecrübeli futbolcunun, dev mücadele için görüşlerini yakın çevresiyle paylaştığı iddia edildi. Yıldız ismin, "Beşiktaş formasıyla bu stadyuma yine harika bir derbi oynamak için geri döneceğim" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

  • Fenerbahçe karşısında 13 kez mücadele eden Portekizli yıldız 12 maçta ilk 11'de forma şansı buldu. 34 yaşındaki futbolcu sarı lacivertlilere 2 gol atarken 8 kere sarı kart gördü ve 2 kez de kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Getting ready for tomorrow! 💪 We are counting on your support as usual. 🙏

Ricardo Quaresma (@ricardoquaresmaoficial)'in paylaştığı bir gönderi ()