Rachid Ghezzal'ın dönüş tarihi belli oldu

Rachid Ghezzal
Rachid Ghezzal

Beşiktaş'ta ayağındaki sakatlık nedeniyle ameliyat olan ve hızlı bir tedavi sürecine giren Rachid Ghezzal, formasına kavuşmak için gün sayıyor. Cezayirli kanat oyuncusunun durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenilirken, planlanan dönüş tarihi de belli oldu.

Ayak tabanındaki sakatlık sebebiyle 8 Kasım’daABD’de ameliyat olan Beşiktaş’ın yıldızı Rachid Ghezzal, Antalya kampında yoğun tedavi ve moral desteğiyle kendine gelirken saha çalışmalarına da başladı.

Avrupa’nın en önde gelen kamp ve tedavi merkezlerinde bireysel çalışmalar yapan Cezayirli futbolcu hızla toparlandı. Siyah beyazlı oyuncunun fiziksel ve mental açıdan kendisini iyi hissettiği aktarıldı.

Döndü ancak yeniden sakatlandı

  • 14 Ağustos’ta Alanyaspor ile oynanan maçta sakatlanan yıldız futbolcu, 2 Ekim’deki Fenerbahçe derbisinde formasına kavuşmuş ancak çok geçmeden yeniden sakatlanmıştı.

Dönüş tarihi belli oldu!

Cezayirli yıldızın, ocak ayının son haftasında formasına dönmek istediği kaydedildi. Ghezzal’ın durumunu yakından takip eden Beşiktaş sağlık ekibinin de 30 yaşındaki kanat oyuncusunun düzelme sürecinin beklenenden hızlı ilerlemesi sebebiyle mutlu olduğu kaydedildi.

  • Ghezzal’ın, Ocak ayının sonundaki 20. hafta mücadelesindeki Kaysersipor deplasmanında sahada olması bekleniyor.