Real Madrid'e büyük vurgun, Sheriff liderliği koruyor

Sheriff, Real Madrid'i 2-1 mağlup etti
Sheriff, Real Madrid'i 2-1 mağlup etti

Moldova'nın 'yıldızlı' takımı Sheriff'in şampiyonlar ligindeki muhteşem performansı sürüyor. Grubunun 2. maçında Real Madrid'i '2-1' yenen takım, puanını 6'ya çıkararak haftayı lider kapattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Moldova temsilcisi Sheriff'i konuk eden Real Madrid büyük hüsrana uğradı.

Grubun ilk maçında Shakhtar Donetsk'i evinde 2-0 yenerek tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta galibiyet elde eden Sheriff, Real Madrid'i de yenerek liderliğini korumayı başardı.

Real Madrid-Sheriff maçının kısa özeti

Djasur Yakhshibaev 25. dakikada attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı 1-0'lık Sheriff üstünlüğüyle biterken ikinci yarıda Real Madrid rakip kaleyi abluka altına aldı. 65. dakikada penaltı kazanan Real Madrid, Karim Benzema ile durumu 1-1'e getirdi.

Real Madrid eşitliği yakaladıktan sonra da durmak bilmedi. İspanyol devi üst üste pozisyonlarla gol aradı ancak kaleci Georgios Athanasiadis'i geçemedi.

Mücadelenin 89. dakikasında Sebastien Thill muhteşem bir golle Sheriff'i 2-1'lik üstünlüğe taşıdı ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca Moldova temsilcisi unutulmaz bir galibiyete imza attı.

Sheriff, bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki yaptı ve 6 puanla grupta liderliğe yükseldi. Aynı grupta Real Madrid 3 puanla ikinci, Inter 1 puanla üçüncü ve yine 1 puanı bulunan Shakhtar Donetsk ise dördüncü sırada yer alıyor