Rıdvan Dilmen bombaladı: "Köy takımı zannediyorlardı"

​Rıdvan Dilmen bombaladı: "Köy takımı zannediyorlardı"
​Rıdvan Dilmen bombaladı: "Köy takımı zannediyorlardı"

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın 1-2 galip geldiği Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalara imza attı.

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında maç sonu değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen Lens ve Medel'i eleştiri yağmuruna tuttu. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

  • "Beşiktaş'ta, gündem biraz saha dışına çıkmıştı ve bu maçta yaşanacak bir puan kaybı Beşiktaş'a büyük zarar verebilirdi. Beşiktaş'ın sıcağına kar dayanmaz, 2. yarı vitesi yükseltince Beşiktaş 3. puana ulaştı. 90+'larda bile Beşiktaş'ta Quaresma ve Babel koşuyordu. Lens ve Medel, Şenol Güneş size şans verdi ama etkili olamadınız.
  • Diğer oyuncular sizden iyi durumda, siz nasıl Şenol Güneş'i nasıl geri çevirirsiniz? Lens ve Medel özel uçaklarla geldiler, Beşiktaş'ı köy takımı zannediyorlardı ama şimdi takıma giremiyorlar.
  • Beşiktaş, bu sezon ritmini henüz bulamadı ve bu sebeple maçlar çok gidip geliyor. Monaco'yu inşallah yenerler ama bu Lens ve Medel krizinin çözülmesi lazım. Oğuzhan Özyakup da Şenol Güneş'e tavır yapıyor, bunu yapamazsın Oğuzhan!
  • Oğuzhan'ın bu yaptığı davranışı kabul edemiyorum, Lens ve Medel bunu yapabilirler ama sen yapamazsın sen Beşiktaş'ın kaptanısın.
  • Şenol Güneş, bence Medel veya Necip'i oyuna sokmak istemiştir ve Medel geri çevirmiş olabilir. Lens'in ise sadece trip yaptığını düşünüyorum. Bizim muhabir arkadaşlarımız olayları yanlış yorumlamış olabilir."