Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe dördüncü olursa şaşırmam

Rıdvan Dilmen, NTV'de katıldığı programda değerlendirmelerde bulunuyor.
Rıdvan Dilmen, NTV'de katıldığı programda değerlendirmelerde bulunuyor.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'la yeni bir sayfa açan Fenerbahçe'nin sezon sonunda ligi kaçıncı sırada tamamlayacağını açıkladı. Dilmen, sarı lacivertli ekibin ilk 7 takım arasına gireceğini ve dördüncülüğün sürpriz olmayacağını belirtti.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig’in 16. sırasında oynanan Fenerbahçe – BB Erzurumspor arasında oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sarı lacivertli ekibin etkili oyunuyla ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasının ardından olumlu bir tablo çizen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin ligi ilk 5 ile 7 arasında tamamlayacağını öne sürdü. Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe’nin dördüncü olmasına dahi şaşırmayacağını da sözlerine ekledi.

  • "Bu kadro, alternatifi bol bir kadro. 10 üzerinden 6,5-7'lik oyuncular bir arada. Oyuncular üzerinde bir baskı oldu. Ersun Yanal gibi şampiyon olmuş bir teknik adam geldi. Fenerbahçe'nin 8. olma ihtimali yok, 5-7 arasına atar takımı Ersun Yanal. 4. olursa da şaşırmam. İlk yarıda net bir skor. Taraftarın da, ekran başında olan insanların da beklentisi buydu. Fenerbahçe 111, 108 km falan koşan bir takımdı ama top rakipteyken koşuyordu. Şimdi yardımlaşma için koşuyor."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📝 Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi resmen başladı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()