Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe küme düşerse dolar 10 bin TL olur

Arşiv: Rıdvan Dilmen, NTV'de futbol gündemini değerlendiriyor...
Arşiv: Rıdvan Dilmen, NTV'de futbol gündemini değerlendiriyor...

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 4-1 yendiği maçın ardından NTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Dilmen, tribünlerde Fenerbahçe ile dalga geçilmesi ile ilgili ses getiren bir çıkış yaptı.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçından sonra NTV'de gündemi değerlendirdi. Tribünlerde Fenerbahçe'nin durumuyla dalga geçilmesi hakkında konuşan Dilmen, geceye damga vuran sözler sarf etti.

Beşiktaş taraftarının sarı lacivertli kulübü hedef alan alaycı tezahüratlarını değerlendiren ünlü yorumcu, yapılan hareketin yanlış olduğunu belirtirken Fenerbahçe’nin bu şekilde dalga geçilemeyecek kadar büyük bir kulüp olduğuna vurgu yaptı.

İşte, Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe ile ilgili sözleri:
“Fenerbahçe düşmez, düşerse dolar 10 bin TL olur. Tüzük değişir, kurallar değişir, Fenerbahçe düşmez. Diğer 17 takım imza toplar Fenerbahçe düşmesin diye, Fenerbahçe yine düşmez. Kırmızı kar yağar ama Fenerbahçe kümeye düşmez. Fenerbahçe dalga geçilecek bir kulüp değildir.”
İşte, Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe ile ilgili sözleri: “Fenerbahçe düşmez, düşerse dolar 10 bin TL olur. Tüzük değişir, kurallar değişir, Fenerbahçe düşmez. Diğer 17 takım imza toplar Fenerbahçe düşmesin diye, Fenerbahçe yine düşmez. Kırmızı kar yağar ama Fenerbahçe kümeye düşmez. Fenerbahçe dalga geçilecek bir kulüp değildir.”