Roma taraftarından Cengiz Ünder'e özel tezahürat

Roma taraftarından Cengiz Ünder'e özel tezahürat​
Roma taraftarından Cengiz Ünder'e özel tezahürat​

Serie A'da Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma, sahasında ağırladığı ligin son sırasındaki Benevento'yu 5-2 mağlup etti. Roma taraftarı, başkent ekibinin galibiyetinde baş rol oynayan genç yıldız için ilginç bir tezahüratta bulundu.

Serie A'nın 24. haftasında Roma sahasında Benevento'yu konuk etti.

Olimpica Stadı'nda oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 5-2'lik skorla Roma oldu. Ev sahibi ekipte milli futbolcumuz Cengiz Ünder 2 gol, 1 asist ile takımın galibiyetinde baş rolü oynadı.

Roma, diğer gollerini Federico Fazio, Edin Dzeko ve Gregoire Defrel ile birlikte bulurken, Benevento'nun gollerini ise Guilherme ve Enrico Brignola kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Roma puanını 47'ye yükseltirken, Benevento ise 7 puanda kaldı ve son sıraya demir attı. Serie A'da önümüzdeki hafta Cengizli Roma, Udinese deplasmanına konuk olacak. Benevento ise Crotone'u ağırlayacak.

GENÇ YILDIZA ÖZEL TEZAHÜRAT

Genç yıldız, karşılaşmanın 62 ve 75. dakikasında attığı goller ve Dzeko'ya yaptığı asistle Roma'nın galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Geçen hafta Hellas Verona, bu hafta ise Benevento karşısında takımını galibiyete taşıyan Cengiz Ünder, taraftarların gönlünde şimdiden taht kurmayı başardı.

Sezon başında Medipol Başakşehir'den Roma'ya transfer olan genç yıldız, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü operasyonda verdiği 11 şehiti de unutmayarak, attığı gollerden asker selamı verdi.

Karşılaşmanın 82. dakikasında oyundan çıkarılan genç oyuncunun yerine Roma'nın tecrübeli oyuncusu De Rossi girerken, Roma taraftarlarının bu duruma tepkisi ilginç oldu. Cengiz Ünder'in oyundan çıkmasının ardından Roma taraftarları, sosyal medya üzerinden "Ünder çıktı, televizyonu kapat" sözleriyle milli yıldıza olan sevgilerini gösterdi.