Roma'da Cengiz Ünder endişesi!

Cengiz Ünder & Edin Dzeko
Cengiz Ünder & Edin Dzeko

İtalya Serie A’da forma giydiği son 7 maçta 5 gol atan Cengiz Ünder’in milli takımda nükseden talihsiz sakatlığı Roma cephesini tedirgin etti. Roma yetkilileri, Türk doktorlardan bilgi aldı.

Cengiz Ünder'in A Milli Takım kampında sakatlanması, kulübü Roma'yı harekete geçirdi.

Yıldız oyuncunun beklenmeyen sakatlığı A Milli Takım cephesinde büyük üzüntü yaratırken, Roma da derinden yaralandı. Son dönemdeki performansı ile takımın vazgeçilmezi konumuna gelen Cengiz Ünder'in sakatlığı sonrası Roma, milli takım yetkililerine ulaştı.

İtalya Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile çok kritik karşılaşmalara çıkacak olan sarı-kırmızılıların, takımın genç yıldızıyla ilgili gelişmeler karşısında büyük tedirginlik yaşadığı kaydedildi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Cengiz'in ilk belirlemelere göre geçirdiği sakatlığın sol dizinden olduğu bildirildi. Diz sakatlıklarının çok ciddi olması nedeniyle İtalyanlar tutuştu. Milli yıldızın İrlanda karşısında oynatılmaması ise Roma cephesini bir nebze rahatlattı.

Antrenmanda sadece düz koşu yapan Cengiz için Romalı kurmayların milli takım doktorlarından aldıkları bilginin bu rahatlamada etken olduğu ifade edildi.

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters

Şu an için milli kadroda yer alan Cengiz'in İtalya'ya geri çağrılma ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. 20 yaşındaki yıldız, Roma'da oynadığı son 7 maçta 5 gol, 1 asistle göz doldurdu.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Cengiz Ünder'in sakatlığıyla ilgili rahatlatan ifadeler kullandı. Dürüst, "Cengiz, Riva'da küçük bir sakatlık geçirdi. Durumunda çok fazla korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum" dedi.