Ronaldo'nun golünü aslında arkadaki araba mı attı?

De Gea'nın topu sektirdiği an
De Gea'nın topu sektirdiği an

Portekiz forması giyen Cristiano Ronaldo'nun İspanya'ya attığı gol sosyal medyayı meşgul etmeye devam ediyor. Yeni fark edilen bir tesadüf, gündemi bir hayli renklendirdi.

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu maçında İspanya ile 3-3 berabere kalan Portekiz’de Cristiano Ronaldo’nun kendisi ve takımı adına attığı ikinci gol sosyal medyanın gündeminde düşmüyor.

İspanyol eldiven De Gea’nın bir anlık hatası neticesinde ağlarla buluşan şutun farklı açıdan çekilen bir görüntüsünde, ilginç bir detay göze çarptı. Reklam panolarında gezen dijital aracın De Gea’nın arkasından geçtiği dakikada seken top, eğlenceli komplo teorilerinin ortaya atılmasına vesile oldu.

Dan Critchlo‏ isimli bir Twitter kullanıcısı, bu renkli tesadüfün videosunu paylaşarak “Arkadaşlar, şimdi fark ettim. De Gea’nın elindeki topu araba ittiriyor” yazdı. Critchlo’nun bu paylaşımı kısa süre içerisinde paylaşım rekorları kırarken, söz konusu reklamın sahibi dünyaca ünlü araba markasından da cevap gecikmedi.

Firma, Critchlo’nun paylaşımını alıntılayarak, “Temin ederiz ki, bu olayla hiçbir alakamız yok” cevabını verdi. Firmanın bu paylaşımı da kısa sürece binlerce kez paylaşıldı.