"Manchester United, Ronaldo'ya saygısızlık yapıyor"

Roy Keane
Roy Keane

Dün oynanan Manchester derbisinde bozguna uğrayan kırmızı-şeytanlar sosyal medyada gündem olurken, 9 gollü maç sonrası Manchester United'ın efsane ismi Roy Keane'den mücadele ile ilgili sert sözler geldi.

İngiltere Premier Lig'de Manchester derbisi heyecanı yaşandı. Manchester City, sahasında ezeli rakibi Manchester United'ı 6-3 mağlup etti. İngiliz efsane Roy Keane mücadele ile ilgili çok sert sözler sarf ederken Ronaldo ile ilgili konuştu.

"İzlediğime inanamıyorum"

İlk yarı sonunda canlı yayında konuşan Roy Keane skorla ilgili olarak "Neredeyse izlediğime inanamıyorum! Manchester United'ın ne kadar kötü olduğuna inanamıyorum" dedi.

"Ronaldo'ya saygısızlık"

İngiliz ekibinin efsanesi Ronaldo ile ilgili olarak ise "United, Cristiano Ronaldo'ya saygısızlık yapıyor. Bence transfer penceresi kapanmadan önce gitmesine izin verilmeliydi. Hag seçeneklere ihtiyacın olduğunu söylüyor ama Ronaldo'yu yedek kulübesinde oturtuyorsun " ifadelerini kullandı.

Roy Keane, gelen tekliflere rağmen transfer olmayan Cristiano Ronaldo için son olarak, "Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri, transfer seçenekleri vardı, seçeneklerinin olmadığı fikri saçmalık. Seçenekleri vardı. Bence onun gibi bir oyuncu için, Manchester United'ın onu yedekte tutması çok saçma. Haftalık 2 milyon euroluk ve Avrupa'nın birçok devinden gelen teklifleri geri çevirdi fakat United hala onu yedek bırakıyor." diyerek tepki gösterdi.