Seleznyov'dan şok Galatasaray açıklaması!

Seleznyov, Rus basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminin son günü Galatasaray taraftarlarından gelen mesajlara cevap veren deneyimli golcü Seleznyov, Rus basınına resmi teklif aldığını ve yaşanan süreci anlattı.

Galatasaray'a transfer olmak istediğini hemen hemen her fırsatta dile getiren Akhisarsporlu Yevgen Seleznyov, Rus basınına yaptığı açıklamalarda çok önemli bir itirafta bulundu.

Deneyimli golcü, transferin son gününde sarı kırmızılılardan resmi teklif aldığını ancak Akhisarspor'un bu teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Seleznyov Rus basınına şunları söyledi:

  • "Transferin son günü resmş teklif geldi. Kulüp başkanına sordum ama bana doğru düzgün bir yanıt vermediler. Hatta bir milyar bile verseler beni bırakmayacaklarını söylediler. Dürüst olmak gerekirse çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bu bana değer verdiklerini mi gösteriyor? Açıkçası tam bilmiyorum ama Galatasaray benim hayalimdi. Bu transferin gerçekleşebilmesi için bu yaşananlardan sonra daga güçlü olmalıyım."

33 yaşındaki Ukraynalı forvet Seleznyov, transfer döneminin son günü Galatasaray taraftarlarının 'Come to Galatasaray' mesajlarına, "Galatasaray her zaman benim hayalimdi, inşallah Galatasaray bu sene de şampiyon kalacak" sözleriyle cevap vermişti.

🔥 Seleznyov, Galatasaray'a karşı oynadığı 6 maçta 6 gol attı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()