Semih Şentürk'ten olay Aziz Yıldırım paylaşımı

Semih Şentürk, Ali Koç'un başkan adayı olmasının ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.
Semih Şentürk, Ali Koç'un başkan adayı olmasının ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve taraftarların sevgisini kazanan Semih Şentürk, Ali Koç'un başkan adayı olmasının ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk, Ali Koç'un başkan olmasının ardından sosyal medyadan düşüncelerini paylaştı. Şentürk, "Kibir ve inat, bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur" ifadelerini kullanırken Ali Koç'u tebrik etti.

Arşiv
Arşiv

İşte Semih Şentürk'ün Aziz Yıldırım'a veda yazısı:

  • "Bundan 19 sene önce hayallerimi süsleyen kulübün kapısından girdiğimde çocuktum. Evladı olarak yetiştiğim, forması altında çeşitli başarılara imza attığım, kalbimle bağlı olduğum kulüpte o dönemin hocası ve başkanı tarafından kadro dışı bırakıldım. Yarım sezon boyunca noter gözetiminde alt yapıyla idmanlara çıktım. Kadro dışı bırakılma sebebimi bile bilmezken, şu anın "eski başkanı" tarafından görüşme talebim onaylandı fakat görüşmeye gittiğimde beni karşılayan kendisi değil, kulübün CEO'suydu. Gönderilme sebebimin Alex'i uğurlamaya gitmem olduğunu söyleyenler oldu. Bugün olsa tekrar Alex'i uğurlamaya giderdim. Bu açıklamayı neden bugün yaptığıma dair soru işareti barındıranlar için, 4 yıl boyunca Fenerbahçe'me ve yönetim kuruluna saygımdan sustum. Kimsenin ettiğinin kimsenin yanına kalmayacağına inandım. Kibir ve inat, bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur. Aziz Yıldırım'a bundan sonraki hayatında sonsuz mutluluk ve sağlık dilerim."