Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı'ya ziyaret

Şenol Güneş Abdullah Avcı'yı ziyaret etti
Şenol Güneş Abdullah Avcı'yı ziyaret etti

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı ziyaret etti. iki teknik adamın daha sonra Avcı'nın çalışma ofisine geçerek Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çalışma ofisinde A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile teknik ekibini ağırladı.

Şenol Güneş ve Ekibi Abdullah Avcı'yı ziyaret etti
Şenol Güneş ve Ekibi Abdullah Avcı'yı ziyaret etti

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Avcı ile Güneş, Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 2.hafta karşılaşmasında

Wolverhampton maçının ardından Abdullah Avcı'nın

"Geçen sezon Adriano, Caner, Gökhan toplam 3 gol katkısı yaptı. O oyun, sağlıklı bir oyundeğildi." ifadeleri olmuştu.

Şenol Güneş ise bu açıklamalara "Abdullah hoca benim öğrencim bana saygısızlık yapacağını düşünmüyorum" açıklamalarında bulunmuştu.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ndeki ziyaretin ardından teknik direktör Abdullah Avcı, Şenol Güneş’in ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  • "Şenol Güneş ile ilişkimiz her zaman iyi olmuştur. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Milli takımımızın son başarıları nedeniyle Şenol hocayı ve ekibini yürekten kutluyorum.”

Ziyaretin sonunda Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve teknik ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.