Sergen Yalçın: Ben olsam 'santra' olurdu

Sergen Yalçın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Sergen Yalçın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçının 90. dakikasında oyuncusunun kaçırdığı pozisyona ilginç bir yorum yaptı. Deneyimli teknik adam, 'O pozisyonda siz olsaydınız ne olurdu?" şeklinde yöneltilen soruya, "Santra" cevabını verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş ile golsüz berabere kaldıkları maçından ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Takımının mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren Sergen Yalçın, maçtan önce 1 puana razı olduğunu ancak maçtan sonra ortaya çıkan tabloya baktıklarında 1 puana sevinemediklerini dile getirdi.

Şenol Güneş ve Sergen Yalçın maç öncesinde fotoğraf çektiriyorlar.
Şenol Güneş ve Sergen Yalçın maç öncesinde fotoğraf çektiriyorlar.
  • "Maçtan önce bir puan deselerdi konumumuz itibarıyla mutlu olabilirdim ama maalesef maçtan sonra bir puana mutlu olamadık. Çünkü kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Kazanacak fırsatları yakaladık ama bu sefer de sonuçlandıramadık. Kaleciyi geçemedik maalesef. Oyuncuların performansından memnunum. Takım bugün çok iyi mücadele etti. Çok iyi savunma kurgusu uyguladık. Neredeyse rakibe maçın tamamında pozisyon vermedik. Oyunsal anlamda eksiklerimiz var. Zaman içerisinde çalışarak bu eksiklerimizi de gidereceğimizi umuyorum. Devre arası takviye de yapabiliriz."

Sergen Yalçın yedek kulübesinde mücadeleyi takip ediyor.
Sergen Yalçın yedek kulübesinde mücadeleyi takip ediyor.

Aytemiz Alanyaspor’da Lucas’ın 90. dakikada kaçırdığı müsait pozisyonu NTV mikrofonlarına değerlendiren Sergen Yalçın, kendine has üslubuyla yaptığı açıklamayla maçın önüne geçti.

Sergen Yalçın, NTV muhabiri Övünç Özdem’in, “Siz olsanız o pozisyonda ne olurdu?” sorusuna, “Santra olurdu.” cevabını verdi.

  • "Ben olsam santra olurdu. Beşiktaş santra yapıyor olurdu."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🙃 Sergen Yalçın bildiğimiz gibi...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()